Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Gastenboek

gastenboek van autorijschool Frank Sakkers.

Laat een leuke reactie achter, dank je.

 

Brigitte 06-54 738 721
Frank 06-51 800 915
Jaap 06-51 315 487
Ton 06-29469436
Romeo 06-43213114
Nicky 06-41097121
Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

 

Alle velden zijn verplcht.
Super fijne rijschool

Super fijne rijschool

Julie

Ik vond het fijn om met Jaap rijles te hebben, erg duidelijk lessen (met wat geduld totdat het eindelijk goed gaat). Ik ben heel erg dankbaar voor zijn lessen, en zeker een aanrader !

Goede keuze voor rijschool

Goede keuze voor rijschool

Maurits Vermeire

Goede rijschool met fijne lessen waarmee je het echte verkeer zo in kan. Dankjewel Ton met jouw hulp kon het niet fout gaan. Ik zal zwaaien als ik je langs zie rijden.

Leuke Rijlessen

Leuke Rijlessen

Joost Warner

Leuke rijschool en lessen, Ik had het al sinds de eerste les bij Jaap in de auto naar mijn zin. Ik kan me geen betere rij-instructeur bedenken. Ik ben dan ook nog steeds heel blij in een keer geslaagd te zijn! Bedankt voor de fijne lessen Jaap.
Ik zal nu ook nooit meer een stopbord missen!

Geslaagd

Geslaagd

Anouk van Hienen

Vanaf het eerste moment heb ik mij al op mijn gemak gevoeld tijdens de rijlessen met Jaap. Ik kon soms onzeker/afwachtend zijn maar hier werd de tijd voor genomen. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en kon niet wachten op de volgende les. Iedereen van de rijschool was super betrokken. Brigitte bedankt voor je goeie feedback tijdens de deeltoets! En Jaap bedankt voor de super leuke lessen ☺️

Uitstekenden rijlessen

Uitstekenden rijlessen

Thijs Van os

Altijd hele fijne lessen gehad! Met als resultaat dat ik in 1x geslaagd ben. Top bedrijf! Binnenkort ben ik er weer voor mijn BE rijbewijs 😄

Door gebruiker ingediend bericht

Door gebruiker ingediend bericht

Tarik Oner

Dank je wel Ton van Werde. Door je begeleiding en aandacht, heeft mijn zoon zijn rijbewijs in 1x gehaald.
Ook als ouders, bedankt voor de communicatie mbt de voortgang van zijn lessen.

Rijschool Frankl Sakkers

Rijschool Frankl Sakkers

Kayleigh Bes

Ik kan me geen betere rijschool wensen. Vanaf de eerste rijles merkte ik al dat ik het heel goed heb getroffen bij deze warme en goede rijschool. Elke les was het weer gezellig en daardoor leerde ik met veel plezier het verkeer kennen en ben ik goed voorbereid het examen in gegaan door Rijschool Frank Sakkers. Ik ga de leuke en leerzame lessen met Frank zeker weten missen. Als je in één keer wilt slagen en een leuke tijd wil hebben met je rijlessen zal ik zeker weten Rijschool Frank Sakkers aanraden!

rijschool Frank Sakkers

rijschool Frank Sakkers

sophie

ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad bij rijschool Frank sakkers. ze leren je echt autorijden en zorgen ervoor dat je met zelfvertrouwen in de auto zit. alle instructeurs zijn enorm betrokken en halen alles uit de kast om jouw weg naar je rijbewijs zo aangenaam mogelijk te maken. jaap, bedankt voor alle leuke lessen, het vertrouwen en geduld. tot onderweg 🙂

In 1 keer geslaagd!

In 1 keer geslaagd!

Chanine Velthuizen

Na 21 jaar weer terug bij Frank Sakkers rijschool voor mijn E achter B. Dankzij de goede lessen van Romeo heb ik mijn E achter B in een keer gehaald! Frank kwam mij zelfs vlak voor mijn examen nog aanmoedigen! Bedankt voor alles!

toppers!

toppers!

marluc

ontzettend goede, maar ook gezellige rijschool! ik heb het ontzettend naar me zin gehad in de auto bij Brigitte en dankzij haar ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. ze geeft goede begeleiding en helpt je om het beste in jezelf naar boven te halen. je krijgt goede feedback, waardoor je leert in verschillende situaties te handelen. ik heb een erg leuke en leerzame tijd gehad. ik raad deze rijschool aan aan iedereen die als een echte topcoureur de weg op wilt gaan, maar ook houdt van een gezellig praatje. bedankt allemaal!

Top lessen

Top lessen

Nikki

Dankzij brigitte in een keer mijn rijbewijs gehaald! Het was altijd gezellig.en kreeg goede begeleiding. Ik ga je missen Bri!

Beste rijschool!!

Beste rijschool!!

Kim

Door Brigitte in 1x mijn rijbewijs gehaald, het waren altijd leuke en gezellig lessen. Dankjewel voor alles!! 🥰

Rijschool Frank Sakkers

Rijschool Frank Sakkers

Robine Verbon

Door deze toppers is het mij gelukt om mijn rijbewijs te halen! Ik heb rijlessen van Jaap gehad en het was altijd gezellig. De andere instructeurs hebben altijd het beste met je voor en zijn altijd vrolijk. Harstikke bedankt allemaal 🥳🩷

Top lessen van Nicky

Top lessen van Nicky

Chris

Geweldige rijschool en rijlessen. Alle instructeurs hebben het beste met je voor en zetten altijd een stapje extra. Dankzij de toplessen van Nicky nu ook geslaagd! Dankjewel Nicky (en alle andere instructeurs 😁)!

Top rijschool

Top rijschool

Fleur Van den berg

Ontzettend fijne rijschool, ook al vond ik het vaak spannend stelde Frank mij op me gemak en durf ik nu met zelfvertrouwen de weg op. Het waren gezellige lessen en ik ga Frank missen!

Lessen

Lessen

Irem karakas

Goedendag ,

Ik ben geslaagd voor mijn auto theorie!!, en ik wil graag bij jullie een proefles nemen om te kijken of jullie rijschool bij mij past. Hoe zal ik het beste snel in contact kunnen komen? Ik wil zo snel mogelijk beginnen

Mvg,
Irem Karakas

Rijbewijs E achter B

Rijbewijs E achter B

Enzo Blokker

Het was een hele leuke en leerzame dag. Dit te danken aan Romeo met zijn duidelijke uitleg en eindeloze geduld haha! Bedankt topper(s) en zeker tot snel op de weg!

Veel dank!

Veel dank!

Fenna

Hele fijne en gezellige lessen met goede begeleiding en feedback van Romeo, waardoor ik in één keer geslaagd ben. Ook de andere instructeurs zijn erg betrokken, dus zeker een aanrader!

mijn ervaring

mijn ervaring

Kiki van den Bor

Ik heb het ontzettend naar me zin gehad met het lessen bij Frank! Het was altijd gezellig, maar ondertussen maakte ik ook zeker stappen en uiteindelijk in 1 keer geslaagd!! Nu ik mijn rijbewijs heb voel ik mij heel erg zelfverzekerd op de weg.

Aanrader

Aanrader

Alisha

Leuke lessen, goeie begeleiding en duidelijke uitleg en in 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader 🙂