Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Aanhangwagen

 

Voor het vervoeren van een boot, paarden, afval of bouwmateriaal heb je in veel gevallen een BE-rijbewijs nodig.

Ook hiervoor kun je bij Autorijschool Frank Sakkers terecht.

Het is mogelijk om jouw rijbewijs in totaal in 1 dag te halen. Enkele weken voor het examen plannen we een intakeles om te kijken naar het niveau dat jij al hebt. Op basis daarvan stellen wij een passend pakket samen. Je krijgt les van onze instructeur Romeo en rijdt in onze Cupra Formentor inclusief aanhanger met een lengte van bijna 11 meter. Wij bereiden je met veel plezier voor op alles wat nodig is om met zo’n grote combinatie veilig door het verkeer te manoeuvreren! Zodat jij straks met vertrouwen inclusief aanhangwagen kunt deelnemen aan het verkeer.

Een tijdje niet met een caravan of aanhanger gereden? Geen probleem, ook voor een opfriscursus ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hopen jou te verwelkomen bij onze rijschool en kijken ernaar uit je te voorzien van een extra categorie op het roze pasje (BE).

Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen per mail of via het telefoonnummer +31643213114.

Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers
|

Wat onze leerlingen zeggen..

Aanhanger rijbewijs

 

Voor het vervoeren van een boot, paarden, afval of bouwmateriaal heb je in veel gevallen een BE-rijbewijs nodig. Ook hiervoor kun je bij Autorijschool Frank Sakkers terecht. Het is mogelijk om jouw rijbewijs in totaal in 1 dag te halen. Enkele weken voor het examen plannen we een intakeles om te kijken naar het niveau dat jij al hebt. Vanuit daar stellen wij een passend pakket samen. Je krijgt les van onze instructeur Romeo en rijdt in onze Cupra Formentor inclusief aanhanger. Ook voor een opfriscursus ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Autorijschaal Frank Sakkers

Rijlespakketten.

 

Autorijschool Frank Sakkers biedt meerdere rijlespakketten aan :

 

Cursussen mogen gespreid betaald worden.