Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers
Zeer betrokken rijschool, een absolute aanrader!

Paula

Op de weg naar mijn rijbewijs lagen nogal wat hobbels, voornamelijk doordat ik mijzelf erg in de weg zat. Ik heb dus behoorlijk wat uren in een Frank Sakkers auto doorgebracht, zowel met Romeo als met Jaap en, ter vervanging bij vakantie en voor toetsmomenten, ook enkele uren met Frank en Brigitte.
Hulde voor deze rijschool! In het bijzonder voor Romeo en Jaap, voor de deskundige, geduldige en zeer betrokken begeleiding op dit enerverende traject! Niet alleen je eigen instructeur, maar het hele team leeft mee en denkt ook mee op zoek naar oplossingen voor het doorbreken van de hindernissen waar je als leerling tegenaan kan lopen. Ik ben daarom heel erg blij dat ik voor Frank Sakkers heb gekozen. Deze fijne mensen hebben mij met hun eindeloze geduld en vertrouwen geholpen om mijn onzekerheid in de auto te overwinnen, waardoor ik afgelopen donderdag ook eindelijk mijn rijopleiding heb kunnen afronden met een geslaagde (derde) examenrit! Ik kan Frank Sakkers dus van harte aanbevelen aan een ieder die een goede en betrouwbare rijschool zoekt met een oprecht persoonlijke aanpak. Waarvoor dank Romeo, Jaap & team Frank Sakkers! Hoewel ik blij ben dat ik geen lessen meer nodig heb, zal ik de gezellige wekelijkse rij uurtjes nog wel gaan missen! 🙂

Zeer betrokken rijschool, een absolute aanrader!
Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

 

 

Brigitte 06-54 738 721
Frank 06-51 800 915
Jaap 06-51 315 487
Ton 06-29469436
Romeo 06-43213114