Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Rijschool zoeken in Utrecht

Goede Rijschool zoeken in Utrecht?

Zoek dan niet langer verder, want Autorijschool Frank Sakker is de beste rijschool in Utrecht. Wij beschikken over ruim 35 jaar ervaring, waardoor onze auto rijlessen altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Onze rij-instructeurs begeleiden je optimaal tijdens de auto rijles en zijn gepassioneerd, gedreven, betrokken en geduldig.

Wij leren je controle te krijgen over de auto, op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer en autorijden met plezier! Dat vinden wij net zo belangrijk. Wij bieden voordelige autorijlessen en zijn daarom de tevens de beste keuze als je een autorijschool in Utrecht zoekt.

Rijopleiding in stappen

Jouw rijbewijs halen doe je veilig en snel met onze Rijopleiding in Stappen. Deze methodiek is erop gericht je veilig te leren deelnemen aan het verkeer. Elke module wordt met een toets afgesloten, zodat je weet waar je qua kennis staat. Zijn alle modules afgerond, dan testen we je kennis en vaardigheden in zijn geheel. Wij bieden dan ook niet alleen het praktijkexamen aan. Bij ons kun je ook een uitstekend online theorie leer systeem kopen. Hiermee kun je volop je theorie examen te oefenen. Ook geven wij je goede theorie examen tips waar je mee vooruit kunt. Wij hebben een slagingspercentage van gemiddeld 80%. Grote kans dat ook jij slaagt dus!

Onze Rijschool pakketten in Utrecht

Volg je auto rijles bij onze autorijschool, dan heb je de keuze uit diverse lespakketten. Zo kun je de keuze maken voor een all-in-one lespakket of losse rijlessen in Utrecht volgen. Onze autorijles is standaard 60 minuten. Mocht je langer auto rijles willen volgen, dan kun je ook autorijles van 90 minuten afnemen. Geef ons gerust door wat jouw wensen zijn. Je volgt de rijles in onze Volkswagen Polo Bluemotion. Zo leer je snel de fijne kneepjes van het autorijden.

Meld je bij onze rijschool aan
Wil je je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan bij de beste rijschool.
Je kunt ons hier telefonisch bereiken of een mail sturen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op de beste rijschool in Utrecht!

Team Autorijschool Frank Sakkers