Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht gezocht?

De beste rijopleiding volg je bij Autorijschool Frank Sakkers. Wij zijn de beste rijschool in de omgeving en hebben meer dan 35 jaar ervaring.
Wil je snel je rijbewijs halen en profiteren van de beste begeleiding, dan ben je bij ons op de juiste plek. Met onze ervaren rijinstructeurs delen we dezelfde passie, betrokkenheid, geduldigheid en gedrevenheid. Wij hebben heldere doelstellingen voor onze leerlingen. Zo zorgen we er eerst voor dat je de auto geheel onder controle krijgt en vervolgens veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Wij zorgen ervoor dat je autorijden leuk vindt. En dat alles voor een scherpe prijs, want wij zijn niet voor niets de beste rijschool in Utrecht!

Rijopleiding in stappen

Kies je voor auto rijlessen bij onze goede rijschool, dan volg je bij ons de methode Rijopleiding in Stappen. Hierbij leer je stap-voor-stap deel te nemen aan het verkeer en krijg je ook huiswerk mee. Iedere module sluiten we af met een toets. Na afronding van de modules worden je kennis en vaardigheden getoetst. Wij bieden een tevens een goed online theorie leersysteem aan, zodat je alle theoretische kennis goed kunt oefenen.
Onze autorijschool heeft een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

Keuze uit diverse pakketten

Je kunt je rijbewijs vanaf 16,5 jaar bij ons halen en hebt de keuze uit diverse pakketten. Zo kun je kiezen voor een all-in-one lespakket, maar ook losse rijlessen in Utrecht afnemen. Je kunt binnen onze pakketten kiezen voor autorijles van 60 minuten of autorijles van 90 minuten.

Neem vrijblijvend contact op
Wil jij bij onze rijschool in Utrecht jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Autorijschool Frank Sakkers.
Je kunt ons hier telefonisch bereiken of een mail sturen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op de beste autorijschool in Utrecht!

Team Autorijschool Frank Sakkers