Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Rijschool Utrecht slagingspercentage

Op zoek naar Rijschool Utrecht slagingspercentage ?

Autorijschool Frank Sakkers heeft een zeer hoog slagingspercentage in Utrecht en omgeving. Wij zijn een van de beste rijscholen in Utrecht en hebben meer dan 35 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden tijdens jouw auto rijles.

Wil je auto rijles volgen, dan doe je dit bij onze autorijschool middels de methode Rijopleiding in Stappen. Hierbij leer je in stappen veilig deel te nemen aan het verkeer. Iedere module sluiten we af met een toets, zodat je je kennis kunt testen. Nadat de modules zijn afgerond, testen we al je kennis en vaardigheden. Het theorie examen kun je volop bij ons oefenen middels ons online theorie leer systeem, waarbij we je ook kunnen voorzien van theorie examen tips. Ons slagingspercentage is gemiddeld 80%. Reden genoeg om ook voor onze goede rijopleiding te kiezen!

Keuze uit diverse rijopleidingspakketten

Jouw rijbewijs halen doe je middels een van onze rijopleidingspakketten. Wij bieden diverse pakketten aan waaruit je kunt kiezen, zoals een all-in-one lespakket of losse rijlessen in Utrecht. Je hebt bij ons standaard autorijles van 60 minuten. Wil je langer lessen? Kies dan voor onze autorijles van 90 minuten. Je hebt rijles in een Volkswagen Polo Bluemotion. Een van de beste wagens voor de beginnende autorijder.

Je rijbewijs halen? Meld je nu aan!
Wil jij met onze rijopleiding in Utrecht jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Autorijschool Frank Sakkers.
Je kunt ons hier telefonisch bereiken of een mail sturen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op de beste autorijschool in Utrecht!

Team Autorijschool Frank Sakkers