Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Rijbewijs halen in Maarssen

Je rijbewijs halen in Maarssen?

Jouw rijbewijs halen in Maarssen? Kies voor de beste rijschool in de omgeving: Autorijschool Frank Sakkers! Je kunt bij ons terecht voor autorijlessen van hoog niveau. Met onze ruim 35 jaar ervaring ben je verzekerd van de beste begeleiding. Onze ervaren rij-instructeurs hebben een passie voor hun vak en zijn betrokken, gedreven en geduldig. Wij hebben heldere doelstellingen voor onze leerlingen. En wij zorgen er eerst voor dat je de auto geheel onder controle krijgt en vervolgens veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Wij zorgen ervoor dat je autorijden leuk gaat vinden.

Rijopleiding in stappen

Jouw rijbewijs halen doe je bij onze goede autorijschool middels de methode Rijopleiding in Stappen. Je leert hierbij in stappen hoe je op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer. Iedere module wordt met een toets afgesloten. Na afronding van de modules worden al je kennis en vaardigheden getoetst. Wij bieden een online theorie leer systeem aan, waarin je je theorie examen kunt oefenen. Ook kunnen onze experts je van handige theorie examen tips voorzien. En goed om te weten: het slagingspercentage van onze CBR rijopleiding is gemiddeld 80%!

Lespakketten

Bij ons is het mogelijk een all-in-one lespakket af te nemen of te kiezen voor losse rijlessen in Maarssen. Je kunt altijd kiezen uit een autorijles van 60 minuten of een autorijles van 90 minuten. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op. De rijles volg je in een Volkswagen Polo Bluemotion. De perfecte auto voor als je net begint met autorijden.

Je rijbewijs halen? Meld je nu aan!
Wil jij bij onze rijschool in Maarssen jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Autorijschool Frank Sakkers.
Je kunt ons hier telefonisch bereiken of een mail sturen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op de beste autorijschool in Maarssen!

Team Autorijschool Frank Sakkers