Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Autorijschool in Utrecht

Autorijschool vinden in Utrecht?

Een autorijschool zoeken in Utrecht? Zoek dan niet langer verder, want Autorijschool Frank Sakker is de een van de beste rijschool in Utrecht. Met ruim 35 jaar ervaring, waardoor onze auto rijlessen altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Onze rij-instructeurs begeleiden je optimaal tijdens de auto rijles en zijn gepassioneerd, gedreven, betrokken en geduldig.

Controle over de auto

Wij leren je controle te krijgen over de auto, op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer en autorijden met plezier! Dat vinden wij net zo belangrijk. Wij bieden voordelige autorijlessen en zijn daarom de tevens de beste keuze als je een autorijschool in Utrecht zoekt.

Autorijopleiding in stappen

Jouw rijbewijs halen doe je veilig en snel met onze Rijopleiding in Stappen. Deze methodiek is erop gericht je veilig te leren deelnemen aan het verkeer. Elke module wordt met een toets afgesloten, zodat je weet waar je qua kennis staat. Zijn alle modules afgerond, dan testen we je kennis en vaardigheden in zijn geheel. Wij bieden dan ook niet alleen het prakijk examen aan. Bij ons kun je ook een uitstekend online theorie leer systeem kopen. Hiermee kun je volop je theorie examen te oefenen. Ook geven wij je goede theorie examen tips waar je mee vooruit kunt. Wij hebben een slagingspercentage van gemiddeld 80%. Grote kans dat ook jij slaagt dus!

Onze pakketten
Volg je auto rijles bij onze autorijschool, dan heb je de keuze uit diverse lespakketten. Zo kun je de keuze maken voor een all-in-one lespakket of losse rijlessen in Utrecht volgen. Onze autorijles is standaard 60 minuten. Mocht je langer auto rijles willen volgen, dan kun je ook autorijles van 90 minuten afnemen. Geef ons gerust door wat jouw wensen zijn. Je volgt de rijles in onze Volkswagen Polo Bluemotion. Zo leer je snel de fijne kneepjes van het autorijden.

Meld je aan bij onze autorijschool en neem rijlessen
Wil je je rijbewijs halen? Meld je dan nu aan bij de beste autorijschool in Utrecht en bel of mail naar Autorijschool Frank Sakkers. Je kunt ons bellen of een mail sturen.
Wij hopen je snel te mogen begeleiden tijdens jouw auto rijles!