Autorijschool Utrecht - Frank Sakkers

Aanhanger rijbewijs BE halen Breukelen

Je aanhanger rijbewijs BE halen in Breukelen?

Jouw Aanhanger rijbewijs BE halen in Breukelen? Kies voor de beste BE rijschool in de omgeving: Autorijschool Frank Sakkers! Je kunt bij ons terecht voor alle aanhanger autorijlessen. Met onze ruim 35 jaar ervaring ben je verzekerd van de beste begeleiding om je BE-rijbewijs te halen. Onze speciale aanhanger rij-instructeurs hebben een passie voor hun vak en zijn betrokken, gedreven en geduldig. En wij zorgen ervoor dat je de auto met aanhanger geheel onder controle krijgt en vervolgens veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Wij zorgen ervoor dat je rijden met aanhanger straks als een van de beste kunt.

Waarom je Aanhanger rijbewijs BE halen?

Voor het vervoeren van een boot, paarden, afval of bouwmateriaal heb je in veel gevallen een BE-rijbewijs nodig. Ook hiervoor kun je bij Autorijschool Frank Sakkers terecht. Het is mogelijk om jouw rijbewijs in totaal in 1 dag te halen. Enkele weken voor het examen plannen we een intake les om te kijken naar het niveau dat jij al hebt. Vanuit daar stellen wij een passend pakket samen. Je krijgt les van onze instructeur Romeo en rijdt in onze Cupra Formentor inclusief aanhanger. Ook voor een opfriscursus ben je bij ons aan het juiste adres! En goed om te weten: het slagingspercentage van onze CBR BE-rijopleiding is gemiddeld 80%!

Je BE-rijbewijs halen? Meld je nu aan!

Wil jij bij onze rijschool in Breukelen jouw rijbewijs halen? Neem dan direct contact op met Autorijschool Frank Sakkers.
Je kunt ons hier telefonisch bereiken of een mail sturen.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij de beste autorijschool in Breukelen!

Team Autorijschool Frank Sakkers

Aanhanger trekken met rijbewijs BE?

Met een rijbewijs BE mag je met een auto met een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen). Onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kg (lege gewicht + laadvermogen). Maar let op: De regels voor rijbewijs BE zijn sinds 2013 veranderd. Alle actuele info vind je op de website van de Rijksoverheid.